"Duuude, THAT is some really fucked up shit right there, man!"

- Chicago, om allt, hela tiden. haha

Ni som kanner mig val vet att jag hatar att befinna mig i kok!
Darfor ser mina maltider ut ungefar sahar nu:
Nudlar och vitt brod med smor pa.

Ni ar typ 200 som laser bloggen varje vecka, jag vill ha ett mat tips fran VAR OCH EN AV ER. Annars kommer jag inte hem levande. Gloria larde mig skrika Jag ar hungrig idag pa italienska; HO FAMEEEE!

Pizza, hummer och flaskfile funkar inte, jag ar backpacker, inte rik. Vi har heller ingen ugn!

Det har ar ett desperat rop pa hjalp(/hot), sa att ni vet.
Lat karma vara med er i beslutet om att lamna detta inlagg okommenterat, HO FAME.

ciao, amore














Kommentarer
Postat av: Bärkel

Potatissallad och kall skuret

2010-11-25 @ 06:39:59
Postat av: Gunnar

500g köttfärs,2 brukar vita bönor, 1 burk krossade tomater, 1 buljongtärning, 1 gullök, 1 vitlöksklyfta

krydda med chilipeppar,svarpeppar och chilipulver. nu har du chili i 1 vecka. god spis!!!

2010-11-25 @ 07:00:02
Postat av: Mamma A

Pastasås: krossade tomater, lök, stekt bacon, svartpeppar, paprikapulver och salt, ev liten buljongtärning. Gott och billigt.



Ps! Ta det lugnt med goonandet Hanna! (då kanske du kan äta fläskfilé nån dag) Annars ha kul!

Caio amore /Mammi o Pappi!



2010-11-25 @ 09:48:08
Postat av: Jossefin

HUR kan du inte kunna laga billig mat efter student livet? Gör den där röran med bacon och purjolök till lite pasta som vi alltid gjorde i la stada.

2010-11-25 @ 14:51:20
Postat av: Farsan Carlson

Samtidigt som jag läste att du fått jobb streamade jag en blueslåt med titeln: You got to get yoursef a job!! Jag läste, lyssnade och log. Härligt att du fick jobb så kvickt!

Bidrar med ett recept som frestar smaklökarna och också går att laga kvickt.

Koka ris. Fräs lök och vitlök o paprika i en stor stekpanna i 1 msk olja ca 5 min

Krydda med sambal oelek och 1 tsk salt.

Blanda i en burk tonfisk. Vispa upp ägg och tillsätt i riset. Rör runt så allt blandar sig väl. Garnera med koriander och servera med sweet chilisås. Bon apetit!



2010-11-25 @ 20:17:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0